Om mig

© Per Walldeck 2005-2009

Start
Om mig
Fotogalleri
GeoCash
Gotland

Per Walldeck
Nykyrke Gård
591 97 Motala


0141-22 00 01 bost
070-547 81 42

pwk@perdata.se

Välkommen till min webbplats!

Hej!
Jag heter Per Walldeck och jag bor i Motala, vid Vättern, ungefär mitt i Sverige. Jag är 60 år gammal och har precis slutat jobba för att njuta av en tidig "pensionering"

De flesta skulle nog kalla mig ett "teknikfreak". Jag älskar datorer och andra tekniska prylar med många knappar.

GPS använder jag i bilen och till något som kallas "GeoCach" Jag förklarar vad det är på en egen sida, gå gärna dit!

Vi har vid ett antal tillfällen bytt bostad med familjer i andra länder. Ett billigt och bra sätt att komma utomlands på sin semester. Om du är intresserad av att prova föreslår jag att du använder en av Internets sökmotorer och söker på
 "home exchange"

Sommaren 2003 åkte vi till Kanada i tre veckor. Vi bytte både hus och bil, det enda extra vi behövde betala var biljetten till Kanada.

Ett av mina projekt (sommaren 2005) är en Vespa Cosa 200. Den ska jag använda för pendling och nöjesresor i grannskapet.

Sommaren 2006 bytte vi hus med en familj i Vancouver, Kanada. Vi stannar i Kanada 3 veckor och vi bytte även bil med varandra.

Sommaren 2008 bytte vi med en familj i Ann Arbor, Michigan, USA. I närheten av Detroit, MI. Vi byter hus, bil, katt dessutom fick vi en hund. det var väldigt trevligt.

Sommaren (2010) åker vi till Nederländerna och byter med en familj som bor utanför Groningen i en by som heter "Niekerk". Eftersom vi bor i en by utanför Motala som heter "Nykyrka" är jag säker på att vi kommer att känna oss som hemma. Den här gången byter vi inte bil, bara hus och katter.

Den här sommaren (2012) byter vi hus med en ung familj strax utanför Hamburg. Det blir byte av katt men inte av bil. Det ska bli trevligt att utforska den delen av Tyskland under 2 veckor, Tidigare har det bara blivit kortare resor för att fylla upp vinförådet. :-)

Sommaren 2013 åkte vi till England och byter hus, bil och fick två söta hundar att leka med.

 

Start | Om mig | Fotogalleri | GeoCash | Gotland

 

 

Webbplatsen uppdaterades onsdag 23 september 2015